У Луцьку відкрили новий Будинок правосуддя. ВІДЕО

У Луцьку відкрили новий Будинок правосуддя. ВІДЕО

5 великих залів засідань, просторі холи, кімнати для підсудних − європейського зразка − у Луцьку відкрили Будинок правосуддя міськрайонного суду Волинської області.

Будинок правосуддя зводили більше 25 років і витратили понад 34 мільйони гривень. Судді кажуть, що зараз можуть пишатися, їхнє нове робоче місце одне із найкращих у Західній Україні.
Раніше кабінети служителів Феміди були розташовані у трьох різних будівлях, які зводили як багатоквартирні будинки до того ж у різних частинах міста. Кажуть, що місця не вистачало навіть для суддів та працівників апарату.

Нині у Будинку правосуддя, що по вулиці Конякіна працює тільки 14 суддів, інші − будуть слухати справи у будівлі, що на Лесі Українки. Але це ненадовго.
Слуги феміди кажуть, переїзд повинен якісно повпливати на судочинство, справи обіцяють слухати з комфортом та згідно з реформою оперативніше.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Третина луцьких тролейбусів не приносить прибутку
Наступна новина Другий термін Порошенка: ЗМІ розповіли про стратегію Банкової
Останні новини
Схожі новини