У Луцьку відкрили сучасний виставковий зал. ФОТО

У Луцьку відкрили сучасний виставковий зал. ФОТО

У комунальному закладі «Дитяча художня школа» відкрилася сучасна виставкова зала, у якій провели капітальний ремонт.

І в ній вже презентували першу виставку кращих робіт вихованців школи, передають «Волинські новини».

Під час відкриття нової зали 17 січня радник Луцького міського голови Ігор Поліщук розповів, що на ремонт з міського бюджету передбачили 490 тисяч гривень.

«Тут навчається 600 учнів. Фактично це одна із найбільших шкіл в Україні, тому потрібно зробити гідні умови для дітей. Тому здійснили капітальну реконструкцію виставкової зали, тепер тут нова підлога, стіни, стеля, енергоощадні вікна, освітлення нове, зробили й підсобне приміщення, закупили магнітну дошку, екран, озвучення, стільці. Цю залу ми вже відремонтували, плануємо продовжувати ремонт цього приміщення, адже воно радянського зразка й потребує впровадження енергоощадних заходів.

Торік була приділена значна увага школам естетичного виховання і культури міста. Цього року буде не менше підтримки. Зокрема ми маємо намір здійснити капітальний ремонт концертної зали музичної школи №1 імені Фридерика Шопена, буде добудова до музичної школи №3», - розповів Ігор Поліщук.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Телевізор і знижка в подарунок: акція від компанії «Інвестор» і «Фокстроту» продовжується
Наступна новина Як у Луцьку розчищають сніг. ФОТО
Останні новини
Схожі новини