У Луцьку відкриють приватну школу

У Луцьку відкриють приватну школу

У вересні 2019 року в Луцьку почне працювати приватна загальноосвітня школа ThinkGlobal.

У різних областях України є 25 шкіл цієї мережі. Так, школи діють у Львові, Рівному, Києві, Харкові, Тернополі, Хмельницькому, Вінниці. 

У неділю, 14 квітня, у Луцьку відбудеться День відкритих дверей цієї школи. Організатори обіцяють, що лучани зможуть поспілкуватись з директором мережі ThinkGlobal Артуром Кочаряном, а також з очільниками школи у Луцьку – Назаром Михалюком та Лілією Данилюк. 

Захід відбудеться в конференц-залі бізнес-центру «Директорія».Початок о 15:00. Тривалість – 1,5 години.  Реєстрація на подію обов’язкова за посиланням. Деталі за телефоном: 099 732 00 19. 

Де діятиме школа?

Як розповіла керівник школи Лілія Данилюк,  перший рік школа функціонуватиме за адресою пр. Перемоги 3д. «На наступний навчальний рік школа буде переїжджати у велику локацію, 600 квадратів з власною огородженою територією, наразі ведуться переговори з власниками локації» – повідомила керівниця школи.

Яка вартість навчання у школі?

Вартість навчання у школі ще затверджується та буде відома 14 квітня.

Наприклад, у Рівному місяць занять для учнів 1-4 класів коштує 6 900 гривень, а для учнів 5-7 класів – 7 500 гривень. У Києві ціни – від 10 тисяч гривень за місяць. 

Чи має школа ліцензію

На сайті мережі повідомляють, що школа ThinkGlobal має ліцензію на право провадження освітньої діяльності у сфері загальної середньої освіти (початкової загальної освіти, базової загальної середньої освіти, повної загальної середньої освіти). Ліцензію приватному закладу освіти "СІНКГЛОБАЛ" на право провадження освітньої діяльності у сфері загальної середньої освіти видала Київська міська державна адміністрація 18 жовтня 2017 року.

Навчальні групи – до 15 дітей. Випускник школи отримує атестат державного зразка.

Читати про те, як навчаються діти у приватному луцькому дитсадку

До 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Яке авто вам підходить? Онлайн-тест
Наступна новина В Україні запустили онлайн-мапу автобусів. В базі – майже 4 тисячі напрямків
Останні новини
Схожі новини