У Луцьку виступить композитор і піаніст Єгор Грушин

У Луцьку виступить композитор і піаніст Єгор Грушин

16 березня у Луцьку виступить найяскравіший неокласичний композитор та піаніст України Єгор Грушин в дуеті із Роксоланою Грушиною (віолончель) в рамках туру з концертною програмою «Together».

Концерт відбудеться у Палаці культури в 19:30.

За 6 років творчості Єгор Грушин дав понад 300 концертів, презентував світу 4 альбоми, одну збірку фортепіанних творів, видану відомим шведським лейблом, та став автором саундтреків до 6-ти вітчизняних фільмів.

«Ми назвали цей тур «Together», як свою одноіменну композицію, що є однією з найулюбленіших як для наших слухачів, так і для нас самих. І, оскільки, ми є партнерами не лише в творчості, а й в особистому житті, на концерті можна буде відчути підтримку й протиставлення жіночого і чоловічого, емоційного і виваженого, гармонійного та мелодійного. Ми плануємо показати як милозвучно поєднуються і доповнюють одне одного королівське звучання роялю та бархатний тембр віолончелі…»

Квитки можна придбати за посиланням.

 

16 березня в рамках туру з концертною програмою «Together» відбудеться концерт найяскравішого неокласичного композитора та піаніста України Єгора Грушина в дуеті із Роксоланою Грушиною (віолончель) в Палаці культури м. Луцьк (19:30). Квитки: https://goo.gl/G8sWfq За 6 років творчості Єгор Грушин дав понад 300 концертів, презентував світу 4 альбоми, одну збірку фортепіанних творів, видану відомим шведським лейблом, та став автором саундтреків до 6-ти вітчизняних фільмів. «Ми назвали цей тур «Together», як свою одноіменну композицію, що є однією з найулюбленіших як для наших слухачів, так і для нас самих. І, оскільки, ми є партнерами не лише в творчості, а й в особистому житті, на концерті можна буде відчути підтримку й протиставлення жіночого і чоловічого, емоційного і виваженого, гармонійного та мелодійного. Ми плануємо показати як милозвучно поєднуються і доповнюють одне одного королівське звучання роялю та бархатний тембр віолончелі…»

Posted by Hrushyn / Грушин on Tuesday, 16 January 2018

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Німеччині медпрацівника засудили до довічного ув'язнення за вбивство 97 пацієнтів
Наступна новина Схема “короля контрабанди”: Силовики провели більше 40 обшуків
Останні новини
Схожі новини