У Луцьку вітали учасників Чемпіонату Європи з важкої атлетики

У Луцьку вітали учасників Чемпіонату Європи з важкої атлетики

Шестеро волинян взяли участь у Чемпіонаті Європи з важкої атлетики серед дівчат та юнаків до 15 та до 17 років, що відбувався із 9-го по 18 серпня 2022 року в польському місті Рашин. 31 серпня їх вітали на Волині.

Про це повідомляють у Волинській обласній військовій адміністрації.

Софія Козак, Анна Король, Олександра Чмух, Катерина Мелащук, Михайло Новосад та Богдан Нікітін представили нашу країну й область на європейській арені. Вони посіли перше, друге, третє, двоє четвертих та сьоме місця відповідно.

Перший заступник голови ОДА Сергій Мовенко спільно з головою облради Григорієм Недопадом та його заступником Юрієм Поліщуком привітали спортсменів із високими результатами та вручили подарунки.

«Вітаємо вас із першістю. Це заслуги, як ваші, так і тренерів та батьків. Вони підтримують, допомагають, мотивують та роблять усе, щоб ви були найкращі. Бажаємо не зупинятися на досягнутому та подальших спортивних успіхів. Окрім того, не забувайте про навчання, адже освіта також важлива, – зазначив Сергій Мовенко. – Усі знають, що на Волині найкрасивіші дівчата, а завдяки вам дізналися, що ще й найсильніші».

Важкоатлети розповіли, що й надалі будуть продовжувати займатися спортом та покращувати свої результати.

Читайте також: Юна волинянка стала чемпіонкою Європи


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Володимирському районі знешкоджуватимуть боєприпаси
Наступна новина Замість туалету - відра: яке укриття в Луцькому ліцеї №21
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні