У Луцьку водій кинувся під колеса автомобіля патрульних, щоб не платити штраф

У Луцьку водій кинувся під колеса автомобіля патрульних, щоб не платити штраф
Джерело фото: Волинське Агентство Розслідувань

У Луцьку чоловік намагався вплинути на патрульних поліцейських, кинувшись під їх автівку.

Інцидент трапився 9 листопада, повідомляє прес-служба патрульної поліції області.

Екіпаж луцьких патрульних зупинив водія Cherry, який рухався без увімкненого ближнього світла фар в умовах недостатньої видимості. Після розгляду справи інспектори винесли на чоловіка постанову за ч. 2 ст. 122 КУпАП, якою передбачено 425 гривень штрафу.

«Однак тут водій розпочав справжнє «кіно»: він увімкнув відеозапис на своєму мобільному, зімітував ДТП, кинувшись під колеса службового автомобіля, який стояв поруч, зателефонував на службу 102 та повідомив про автопригоду з потерпілим – ним самим. Далі сказав інспекторам, що відмінить виклик, якщо ті скасують постанову», – йдеться у повідомленні.

На дзвінок чоловіка відреагував відділ монаторингу. Поліцейські встановили, що в діях чоловіка був тиск на правоохоронців, а за це передбачена вже кримінальна відповідальність за ст. 343 Кримінального Кодексу.

Аби зафіксувати такі дії належним чином, на місце викликали слідчо-оперативну групу. Також на порушника патрульні винесли постанову за ст. 183 КУпАП, оскільки той здійснив неправдиве повідомлення на службу 102, коли повідомляв про ДТП.

Тож чоловік тепер має сплатити штрафи в розмірі 425 та 51 гривня відповідно, також йому загрожує кримінальна відповідальність.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Підлога пішла з-під ніг»: соліст «Фіолету» проламав сцену на концерті у Луцьку. ВІДЕО
Наступна новина Музика, драйв та проламана підлога: у Луцьку виступив гурт «Фіолет»
Останні новини
Схожі новини