У Луцьку водій напідпитку намагався втекти від поліцейських

У Луцьку водій напідпитку намагався втекти від поліцейських

Минулої ночі луцький екіпаж патрульних поліцейських на вулиці Декабристів помітив легковий автомобіль, водій якого порушив правила дорожнього руху. Патрульні подали звуковий сигнал, але водій не відреагував і почав тікати, – повідомляє Волинське телебачення

Кілька екіпажів копів наздогнали порушника за 15 кілометрів від обласного центру, в Ківерцях, повідомила речниця Управління патрульної поліції в області Ольга Бузулук.

– У 25-річного водія були ознаки алкогольного сп’яніння, це згодом підтвердила перевірка на драгері. На нього оформлено два протоколи: за водіння у стані алкогольного спяніння і за невиконання вимог про зупинку. А також за порушення правил дорожнього руху, тому що він, коли втікав,  створював різні аварійні ситуації, – повідомила Ольга Бузулук.

Незважаючи на ожеледицю, на волинських дорогах водії продовжують сідати за кермо напідпитку. Лише у День закоханих патрульні затримали шістьох нетверезих водіїв у Луцьку, двох – у Ковелі. Загалом в області з початку року затримано 88 осіб, які керували транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Третя пішла: Шацьку школу-гімназію закрили на карантин
Наступна новина Клієнти «Волиньгазу» скористались сервісами компанії 240 тисяч разів
Останні новини
Схожі новини