У Луцьку водійка тролейбуса в'їхала в огорожу, бо була п'яна

У Луцьку водійка тролейбуса в'їхала в огорожу, бо була п'яна

41-річна водійка тролейбуса на вулиці Володимирській, що у Луцьку, не впоралась із керуванням, здійснила наїзд на огорожу та зникла з місця автопригоди. Як згодом стало відомо – вона була у стані алкогольного сп’яніння.

За кілька хвилин після події водійка зателефонувала до власника паркану та сказала, що повернеться на місце ДТП. На щастя, в автопригоді ніхто не травмувався., – йдеться на сторінці патрульної поліції Волині.

Огляд на стан алкогольного сп’яніння керманичка пройшла у медичному закладі. Результат — 1,01 проміле, що в 5 разів перевищував допустиму норму.

У результаті на неї склали адміністративні матеріали за ч.1 ст.130 (Керування у стані сп’яніння), ст.122-4 (Залишення місця дорожньо-транспортної пригоди), ст.124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження майна), ч.1 ст.126 (Керування транспортним засобом особою, яка не пред’явила свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу) та ч.1 ст.139 (Створення перешкод для руху та невжиття необхідних заходів щодо їх усунення) КУпАП та вилучили посвідчення водія.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Цьогоріч «Волиньгаз» зафіксував 58 випадків крадіжки газу
Наступна новина Мар'янівська та Берестечківська громади наводять лад із землею. Як їм це вдається
Останні новини
Схожі новини