У Луцьку врятували чоловіка, в якого констатували клінічну смерть

У Луцьку врятували чоловіка, в якого констатували клінічну смерть

У Луцьку медикам екстреної медичної допомоги вдалося врятувати пацієнта, в якого констатували клінічну смерть.

У п’ятницю, 3 травня, об 00:50 до центральної оперативної диспетчерської від небайдужого перехожого надійшов виклик «на вулиці, на зупинці громадського транспорту, погано мужчині, він без свідомості», повідомляє у фейсбуці Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Бригада екстреної медичної допомоги Луцького відділення екстреної медичної допомоги №1 КП «ВОЦЕМДМК» прибула на виклик через 6 хв.

Пацієнт знаходився без свідомості.

При транспортуванні до закладу охорони здоров’я у пацієнта відбулася зупинка серця, констатовано клінічну смерть. Пацієнт був підключений до монітор і бригада негайно розпочала реанімаційні заходи.

Уміння медичного персоналу, проведені реанімаційні заходи дали можливість відновити у пацієнта серцебиття та дихання. В важкому, але стабільному стані, пацієнт був доставлений та госпіталізований до профільного закладу охорони здоров’я.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині зафіксували 18 фактів крадіжки електроенергії
Наступна новина Ексбоєць 3-ї ОШБр пішки прийшов з Франківська до Луцька, аби зібрати кошти на ЗСУ
Останні новини
Схожі новини