У Луцьку врятували чоловіка, який топився

У Луцьку врятували чоловіка, який топився
Фото ілюстративне

9 жовтня увечері під час служби з охорони громадського порядку у Луцьку гвардійці врятували чоловіка з річки, ще двох осіб затримали з ймовірними наркотичними речовинами.

Про це йдеться на фейсбук-сторінці військової частини 1141 Національної гвардії України.

Увечері під час патрулювання по вулиці Набережній біля річки Стир військовий наряд гвардійців помітив двох підозрілих чоловіків. Під час поверхневої перевірки в одного з них виявили пакунок з речовиною рослинного походження зеленого кольору, ззовні схожою на «канабіс». Інший громадянин намагався приховати поліетиленовий пакет з порошкоподібною речовиною блакитного кольору, ймовірно «альфа».

На місце події гвардійці викликали слідчо-оперативну групу. Виявлені у вказаних осіб ймовірні наркотичні речовини вилучили та направили на дослідження.

Однак у цей час на протилежному боці річки правоохоронці почули крики про допомогу: у воді тонув чоловік. Один з гвардійців та поліцейський миттєво кинулися на допомогу та витягли його з води. На місце події прибула карета швидкої. Медики надали постраждалому необхідну допомогу. Його життю та здоров’ю нічого не загрожує.

Читати також: Україна може втратити Полісся через водний шлях Е40


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Укрзалізниця» на свято призначила додатковий поїзд Київ – Ковель
Наступна новина Чому у Луцьку пізно ввечері майже не курсують маршрутки
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні