У Луцьку вшанували пам’ять жертв Другої світової війни. Фото

У Луцьку вшанували пам’ять жертв Другої світової війни. Фото

Сьогодні, 21 червня, у Луцьку біля пам’ятника “Поранений солдат”, що на меморіальному комплексі “Вічна слава”, у зв’язку з Днем скорботи вшанували пам’ять жертв Другої світової війни. Саме тут відбулася громадська панахида за участі духовенства за полеглими у 1939-1945 роках.

У заході взяли участь міський голова Ігор Поліщук, представники обласної влади, освітніх закладів міста та небайдужі лучани. Присутні вшанували жертв війни хвилиною мовчання та поклали квіти до “Пораненого солдата”, – йдеться на сайті Луцькради.

“22 червня гітлерівська Німеччина вторглася в Радянський союз, а найперше — на територію України. 22 червня піддалися бомбардуванню Житомир, Київ та інші міста України. Сьогодні ми повинні пам’ятати, яка висока ціна за спокійне, нормальне життя, і як дорого заплатили люди просто за те, щоб жити на своїй землі та бути господарем”, - зазначив Ігор Поліщук.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У громаді на Волині жінок безплатно обстежать на рак
Наступна новина Чавунні сковорідки від виробника «Біол»: яку вибрати
Останні новини
Схожі новини