У Луцьку встановлять нові світлофори

У Луцьку встановлять нові світлофори

В бюджеті міста на 2018 року заплановані кошти для установки світлофорів, оскільки місто отримало грант на 800 тисяч євро. Вони будуть спрямовані на реконструкцію світлофорів, будівництво деяких доріг та їх освітлення.

Про це йшлося 20 грудня під час засідання бюджетної комісії Луцькради, передає ВолиньPost.

Депутат Тарас Шляхтич зауважив, що у бюджеті не передбачено видатків на встановлення світлофорних об’єктів, як це було у минулому році. «Ми всі знаємо, що у нас є декілька таких розв’язок, там на Карпенка-Карого, Львівській і ще в деяких місцях, які потребують світлофорних об’єктів», – сказав депутат. 

Натомість директор департаменту житлово-комунального господарства Юрій Крась сказав, що передбачені кошти лише на один об’єкт – світлофор на вулиці Карпенка-Карого, вартістю 1,5 мільйона гривень. Проте поки коштів на інші світлофори у бюджеті не передбачали. 

«Ми виграли грант на 800 тисяч євро щодо реконструкції світлофорів у місті Луцьку, будівництво декількох доріг та їх освітлення», – підсумував посадовець. Тож, за його словами, саме у рамках цього гранту шукатимуть кошти на встановлення світлофорів.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина NASA планує першу неймовірну міжзоряну місію
Наступна новина В Рожищі вантажівка наїхала на людей, які стояли на зупинці. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини