У Луцьку вже шість перевізників уклали договір на впровадження електронного квитка

У Луцьку вже шість перевізників уклали договір на впровадження електронного квитка
Фото ілюстративне

У Луцьку уже шість перевізників, з яких один – Луцьке підприємство електротранспорту, уклали угоду з міською радою і підприємством СityCard sistem про встановлення валідаторів.

Про це розповів начальник управління транспорту та зв’язку Луцької міської ради Володимир Степанов, повідомляє Суспільне.

Нагадаємо, 15 листопада відбулося підписання тристоронньої угоди між Луцькою міською радою, ТзОВ «СІТІ КАРД СИСТЕМ», ТзОВ ВТП «Санрайз» та «АТП-Луцьк» щодо впровадження електронного квитка. 

Посадовець каже, що не підписали документи про встановлення валідаторів дві організації: «АТП-1» і «АТП 10 701». Вони обслуговують маршрути 11, 14, 19, 3, 9, 18 та 26-а.

«На сьогодні не всі транспортні засоби обладнанні, лише тролейбуси, частина автобусів, тому прийнято рішення, щоб розраховуватися е-квитком і готівкою до 10 грудня 2019-го року. Встановили на сьогодні підприємці Тимощук, Коровицький і Ольховський, вони підписали договори. Підписали договір із «Санрайз» та АТП-Луцьк. Зараз вони складають графік на дообладнання автобусів», – розповів Степанов.

За його словами, в Луцьку є 52 тисячі пенсіонерів. Також електронні квитки отримали 27 тисяч людей. Картки роздали усім школярам. Студентам ще видають. Зі слів Степанова, черг немає. Транспортник говорить, що на ЛПЕ створили службу контролю з 9 людей, вони пройшли навчання, мають прилади для контролю оплати проїзду та працюють на маршрутах.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У луцькій броварні – вигідна пропозиція
Наступна новина Ніч у сараї та ведмедяче лайно. Що робив у Луцьку епатажний мільйонер Корогодський?
Останні новини
Схожі новини