Ніч у сараї та ведмедяче лайно. Що робив у Луцьку епатажний мільйонер Корогодський?

Ніч у сараї та ведмедяче лайно. Що робив у Луцьку епатажний мільйонер Корогодський?

Відомий епатажною поведінкою та неординарними соціальними проектами, мільйонер із списку найбагатших українців Гарік Корогодський став учасником телешоу "Багач-бідняк" у Луцьку.

За умовами шоу, забезпечені українці на три дні відмовляються від грошей та гаджетів, і повинні прожити в незнайомому місті, не зізнаючись, хто вони. Завдання - заробити гроші, знайти ночівлю і протриматись в незвичних умовах.

У Луцьку Гарік Корогодський встиг попрацювати в багатьох сферах: вантажив цеглу на будівництві, загрібав траву, роздавав флаєри і навіть... чистив від лайна клітки у зоопарку. Своїм звичкам мільйонер не зраджував, навіть серйозно втративши рівень заробітку. Отримавши гонорар на будівництві, гроші витратив на... масаж. А на решту купив квіти незнайомим дівчатам.

Якими були три дні Гаріка Корогодського у Луцьку та кому із лучан мільйонер щедро подякував за щирість - дивіться у відео.

Нагадаємо, після відвідин Луцька Корогодський написав відгук про місто: найбільше його вразила чистота та те, що довелося спілкуватись українською.

 

 

Довідково. Гарік Корогодський – бізнесмен, займається комерційною нерухомістю. Збудував ТРЦ «Глобус» в центрі Києва та «Дрім Таун» на Оболоні.

У 2017 році за версією журналу «Фокус» займав 91 місце в ТОП-100 найбагатших людей України (55 млн доларів).

Характерний своєю відкритою та доволі зухвалою поведінкою. Він яскраво одягається, носить кольорові окуляри, яких має колекцію.

У 2015 році відкрив концептуальний магазин Gara, де продаються ексклюзивні та надто дорогі аксесуари. Магазин не має вивісок, щоб потрапити туди, потрібно записатися на сайті, отримати сповіщення про час відвідування та кодове слово.

Гарік Корогодський із Тіною Михайловською заснували благодійний фонд «Життєлюб» для людей похилого віку, яким організовується дозвілля, надається адресна допомога. Також для малозабезпечених пенсіонерів відкриваються пункти безкоштовного гарячого харчування «Обід без бід». Профінансував відкриття в Гідропарку спеціального хабу для пенсіонерів — майданчика «Кіно-Сад». Тут люди похилого віку танцюють, переглядають фільми та спектаклі, займаються спортом, відвідують літературні вечори, навчальні курси та майстер-класи.

Автор книги «Як витратити мільйон, якого немає та інші історії єврейського хлопчика», за мотивами якої поставили виставу.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку вже шість перевізників уклали договір на впровадження електронного квитка
Наступна новина «Фокстрот» плюс «Інвестор»: учасники спільної акції уже отримують подарунки
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні