У Луцьку з управління поліції Ткачука вивели в кайданках. Повезли знову в ізолятор. ФОТО. ВІДЕО

У Луцьку з управління поліції Ткачука вивели в кайданках. Повезли знову в ізолятор. ФОТО. ВІДЕО
Джерело фото: ІА ВолиньPost

У Луцьку депутата Луцької міської ради Євгена Ткачука, якого спіймали на хабарі, допитали у ГУНП у Волинській області після того, як оголосили про підозру у скоєнні злочину та повезли назад до ізолятора тимчасового тримання. 

Ймовірно, там депутат проведе ще одну ніч, оскільки, за попередньою інформацією, суд щодо обрання запобіжного заходу відбудеться завтра, 24 лютого, – повідомляє інформаційне агентство ВолиньРоst.

Нагадаємо, у Луцьку депутата Луцької міської ради Євгена Ткачука затримали під час надання надання хабаря. Луцький обранець, за інформацією прес-служби прокуратри Волині, пропонував 1100 доларів США неправомірної вигоди посадовцю Управління Держпраці в області.

Відомо, що Євген Ткачук провів ніч на 23 лютого в ізоляторі тимчасового тримання, звідки його вранці забрали в прокуратуру.

Прокурор області повідомив депутату міської ради про підозру у наданні неправомірної вигоди службовій особі, яка займає відповідальне становище (ч.3 ст. 369 КК). Клопотання про взяття під варту буде подане до Луцького міськрайонного суду.

З прокуратури ж вже по обіді Євгена Ткачука відвели в ГУНП у Волинській області, аби допитати як підозрюваного у скоєні злочину. Згодом його у кайданках посадили в службову автівку та відвезли знову ж до ізолятора тимчасового тримання. Там він очікуватиме судового засідання, під час якого оберуть міру запобіжного заходу. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку хочуть підняти ціну на маршрутки
Наступна новина Екс-начальник волинської міліції часів Януковича може очолити МВС, – Лещенко
Останні новини
Схожі новини