Екс-начальник волинської міліції часів Януковича може очолити МВС, – Лещенко

Екс-начальник волинської міліції часів Януковича  може очолити МВС, – Лещенко
Олександр Терещук (джерело: УНІАН)

Олександра Терещука, який з листопада 2012 до липня 2014 очолював Управління МВС України у Волинській області, можуть призначити на посаду очільника МВС.

Про це повідомив  надреп  Сергій Лещенко  на своєму каналі у Телеграмі.

«У п'ятницю ввечері міністр внутрішніх справ Арсен Аваков поширив екстрене повідомлення на Фейсбуці. Нібито проти нього готують провокацію, яка буде полягати в тому, що на його рахунку в Україні та Італії переведуть велику суму грошей мало не з Росії. І нібито це буде «оплата послуг МВС по прикриттю фальсифікації і підкупу виборців на користь певного кандидата»,  – йдеться у повідомленні.

«Сам по собі факт, що у міністра внутрішніх справ України є рахунки в Італії, і туди переводять якісь гроші - це вже дивно. Але у нас в країні багато дивного. Зрозуміло одне - на фінальну стадію виходять президентські вибори, і ставки тут вище, ніж просто гроші. Той, хто програв може заплатити своєю свободою», – повідомив Лещенко.

«Аваков вже не приховує, що готовий допомагати Тимошенко розкривати сітку Порошенка. Тому звільнення Авакова є необхідною умовою для Порошенка. І у нього вже готова заміна на це місце - міністра через парламент він навряд чи проведе, але виконуючим обов'язки він не проти призначити Олександра Терещука. Сьогодні він губернатор Київської області, а за часів Януковича був головою Волинської обласної міліції, направляв Беркут на майдан, був люстрований», – написав нардеп.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку з управління поліції Ткачука вивели в кайданках. Повезли знову в ізолятор. ФОТО. ВІДЕО
Наступна новина Перехід у ПЦУ монастиря в Низкиничах: одні збори – у храмі, інші – у школі. ФОТО. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини