У Луцьку запрацював бот «Назар». Повідомлятиме про відключення води та світла

У Луцьку запрацював бот «Назар». Повідомлятиме про відключення води та світла

Сіті-бот Назар – новий сервіс для лучан, який дозволить оперативно дізнаватися усю інформацію про роботу комунальних служб міста, про ремонтні чи аварійні відключення води, світла чи опалення.

13 січня разом із представниками комунальних підприємств міста тестували роботу автоматизованої системи, яка значно спростить доступ до усієї важливої інформації, що стосується життєдіяльності Луцька, – повідомив на своїй сторінці у фейсбуці повідомив перший заступник міського голови Григорій Недопад.

Бот «Назар» забезпечить лучанам можливість отримувати повідомлення щодо планових чи аварійних відключень світла, газу чи води за вказаною адресою. Також кожен зможе одразу отримати інформацію про причини тієї чи іншої ситуації, терміни усунення аварійних відключень тощо. Вказавши свою адресу, лучани зможуть надалі постійно отримувати повідомлення стосовно окремо взятого будинку.

За допомогою бота лучани зможуть відправляти заявки у випадках відсутності води, світла, при виникненні непередбачуваних ситуацій у комунальній сфері. Також комунальники зможуть оперативно отримувати всю інформацію і звернення лучан.

Сервіс працюватиме як окремий мобільний додаток, а також буде доступний користувачам у соцмережах. Упродовж трьох тижнів сіті-бот працюватиме в тестовому режимі, а працівники комунальних установ будуть вивчати його роботу. У планах – залучення до користуванням чат-ботом всіх комунальних структур. Наразі у пілотному режимі з системою працюватимуть 2-й та 11-й ЖЕКи, КП «Луцькводоканал», ДКП «Луцьктепло» і підприємство «Луцькспецкомунтранс». До обговорення нового сервісу долучилась і голова ОСББ Віра Максимюк, зазначивши, що об’єднання співвласників із задоволенням користуватимуться сіті-ботом, аби мати швидкий доступ до усієї інформації щодо кожного будинку.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Кукурудзу, яку виростили на Волині, їдять у Китаї
Наступна новина Зеленський підписав закон про штрафи для «кнопкодавів»
Останні новини
Схожі новини