У Луцьку запрацював Муніципальний сервісний центр. Що там можна зробити?

У Луцьку запрацював Муніципальний сервісний центр. Що там можна зробити?

Відсьогодні провести звірку рахунків, подати показники лічильника, укласти договір на надання послуг комунальними підприємствами міста можна у муніципальному сервісному центрі. Запрацював він у приміщенні бізнес-центру "Директорія" на вулиці Винниченка, 26. Приймають відвідувачів з понеділка по п’ятницю з 8 до 17 години.

Про це повідомляють на сайті Луцькради.

“В одному приміщенні будуть зосереджені різні служби і людям не треба буде їздити у різні кінці міста, а у комфортних умовах все вирішити в одному місці. Крім того, для нас це дасть можливість аналізувати роботу комунальних підприємств міста. Також тут акумулюватиметься інформація про оплату за комунальні послуги споживачами”, - наголосив перший заступник міського голови Григорій Недопад.

Головна ідея діяльності нового закладу – вирішення всіх питань комунальної сфери в одному місці. Лучани зможуть отримати відповіді на всі питання, пов’язані з діяльністю комунальних закладів – управлінськими конторами, ДКП «Луцьктепло», КП «Луцькводоканалу», департаменту соціальної політики Луцької міської ради, підприємством «Луцькспецкомунтранс» та інших. У комфортних умовах кожен клієнт нового сервісного центру отримуватиме послуги на сучасному та якісному рівні.

Серед послуг нового центру: укладання договорів з усіма комунальними підприємствами; звірка рахунків; подача показників лічильників; надання суміжних послуг, зокрема опломбування і розпломбування лічильників тощо; укладання договорів на постачання газу; консультації представників департаменту соціальної політики, оформлення субсидій і соціальних виплат тощо; якісний клієнтоорієнтований сервіс європейського рівня; консультації з усіх питань стосовно діяльності та надання послуг комунальних підприємств Луцької ОТГ.

У перспективі – значне розширення функціоналу, створення єдиного кол-центру, який прийматиме звернення від населення щодо діяльності всіх комунальних установ та одразу направлятиме отримані запити на виконання.

   


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Повідомили про замінування Верховної Ради. Правоохоронці шукають вибухівку
Наступна новина У Верховній Раді не знайшли вибухівки
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні