У Луцьку затримали чоловіка, який грабував перехожих

У Луцьку затримали чоловіка, який грабував перехожих
Фото: Politeka

Правоохоронці затримали у Луцьку чоловіка, який нападав на перехожих.

Про це повідомляє Нацполіція Волині. 

26 грудня до поліції звернувся 29-річний лучанин, який повідомив, що на проспекті Відродження у Луцьку незнайомий йому чоловік, погрожуючи ножем, відібрав у нього мобільний телефон «Xiaomi». Сума завданих матеріальних збитків – 5 тис грн.

Дії зловмисника слідчі кваліфікували як розбій. Співробітники кримінальної поліції Луцька оперативно встановили, що кримінальне правопорушення скоїв раніше судимий 31-річний житель райцентру Ківерці. Телефон вилучили.

Окрім цього, поліція встановила причетність зловмисника і до пограбування 35-річного жителя обласного центру Волині. Тоді  правопорушник побив потерпілого та відібрав у нього мобільний телефон і ноутбук «Lenovo».«Зловмисника затримали. Його повідомили про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 187 та ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України. Йдеться про розбій і грабіж. Вирішується питання щодо обрання волинянину міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою», – повідомив начальник ГУНП у Волинській області Петро Шпига.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Пишнотіла модель з Волині похизувалася звабливим фото
Наступна новина Волинянин похизувався рибним «уловом» взимку. ФОТО
Останні новини
Схожі новини