У Луцьку затримали крадія

У Луцьку затримали крадія

У Луцьку оперативники затримали 43-річного чоловіка за підозрою у вчиненні крадіжок.

Вже встановлено його причетність до двох таких злочинів. Нині він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання, інформує поліція Волині. 

Учора, 21 травня, до поліції звернувся 37-річний житель обласного центру. Чоловік повідомив, що з горища його будинку, пошкодивши навісний замок, викрали системний блок.

Співробітники кримінальної поліції оперативно встановили, що кримінальне правопорушення скоїв 43-річний лучанин.

Окрім того, поліцейські встановили, що в цей день зловмисник викрав з іншого будинку, належного 63-річному лучанину велосипед та обікрав його автомобіль, який знаходився поблизу будинку.

Викрадені речі поліцейські вилучили. Правопорушника затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Нині він перевіряється на причетність до вчинення інших кримінальних правопорушень.

За цими фактами відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України.

Вирішується питання про оголошення затриманому підозри у вчиненні інкримінованих злочинів та обрання запобіжного заходу.

Слідство триває.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку рятували пекарку, рука якої застрягла у тістозмішувачі. ФОТО
Наступна новина У Луцькому районі в пожежі загинули двоє чоловіків
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні