У Луцьку затримали винуватця смертельної ДТП, в якій загинув хлопчик: деталі справи

У Луцьку затримали винуватця смертельної ДТП, в якій загинув хлопчик: деталі справи

У Луцьку поліція затримала оголошеного у розшук 31-річного Артема Приходька, який в 2021 році вчинив смертельну аварію. Чоловік на швидкості збив батька з двома дітьми, які переходили дорогу по нерегульованому пішохідному переходу. Згодом дев'ятирічний хлопчик, який отримав найважчі травми, помер у лікарні.

Суд призначив чоловікові шість років тюрми, згодом в апеляційній інстанції вирок залишили в силі, але Артем Приходько з листопада від правосуддя переховувався, пише zaxid.net,

 Днями оперативники Луцького районного управління розшукали та затримали 31-річного засудженого. Нині він перебуває у слідчому ізоляторі міста Луцька. Після чого його направлять у місця позбавлення волі, для відбування покарання. 

У вересні 2021 року Луцький міськрайонний суд призначив Артему Приходьку шість років тюрми, а також постановив виплатити родичам загиблої дитини 2 млн грн моральної компенсації.

Чоловік з цим рішенням не погодився і подав апеляцію, вимагаючи пом'якшити покарання. Втім, суддя Волинського апеляційного суду Олег Клок залишив вирок у силі. Після цього рішення чоловік вже мав би відбувати покарання, однак від правосуддя він переховувався.

Судячи з інформації у реєстрі судових рішень, чоловік наразі оскаржує рішення апеляційного суду в касаційній інстанції. Зокрема, 4 жовтня Верховний суд відкрив у справі касаційне провадження.

 

 

 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинські військові отримали комплекси «Starlink». ФОТО
Наступна новина У «Ягодині» – скупчення вантажівок через протест польських агропідприємств
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні