У Луцьку завод «Богдан» випускатиме автобуси, які самі себе очищають та дезінфікують

У Луцьку завод «Богдан» випускатиме автобуси, які самі себе очищають та дезінфікують
Фото ілюстративне

У Луцьку завод «Богдан Моторс» виготовлятиме автобуси та тролейбуси зі встановленими комплексними системами очищення і знезараження.

Такі комплексні системи будуть встановлюватися в усіх автобусах і тролейбусах, які надалі виготовлятимуться в цехах луцького «Богдан Моторс». Встановлення такої системи надає можливість очистити та знезаразити повітря і поверхні в салоні автобусів і тролейбусів «Богдан» від будь-яких шкідливих частинок, мікроорганізмів і вірусів, – повідомляють на сайті заводу.

Для обробки на кінцевих точках маршруту будуть встановлені   бактерицидні безозонові кварцові лампи, а протягом всієї поїздки в салоні з пасажирами працюватиме бактерицидний рециркулятор повітря.

Переваги бактерицидних безозових ламп: вони вбивають віруси, в тому числі грипу, бактерії, мікроби, цвіль, грибки, дріжджі, спори та інші інфекційні мікроорганізми.

Бактерицидний рециркулятор, який встановлюватиметься в транспорті «Богдан», це рециркулятор, призначений для знезараження повітря і поверхонь в приміщенні УФ-променями. Він застосовується для знищення мікроорганізмів та вірусів на поверхні предметів і в повітряному просторі у присутності пасажирів.

«Транспорт «Богдан» – це не лише якість і комфорт, але й простір, в якому повітря протягом перевезень буде чистим від вірусів, бактерій та запахів. Це дозволить уникнути зараження інфекцією, небезпечною для здоров’я людини, особливо в період вірусів та  гострих респіраторних захворювань. Представники «Автоскладального заводу №1» наголошують, що навіть не нові автобуси та тролейбуси «Богдан» можна переобладнувати та встановлювати у них комплексні системи очищення і знезараження – все для безпеки та здоров’я людей», – зазначають у компанії.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Головне не зупинятись»: у луцькій «Суперновій» здали будинок
Наступна новина Розповіли, яка ймовірність спалаху COVID-19 після послаблення карантину
Останні новини
Схожі новини