У Луцьку збирають гроші для 11-річної онкохворої Аріни Самчук

У Луцьку збирають гроші для 11-річної онкохворої Аріни Самчук
Джерело фото: Фейсбук

Маленькій лучанці Аріні Самчук шукають гроші на термінову операцію.

З чотирьох років 11-річна лучанка бореться із пухлиною головного мозку. Нещодавно дитину знову обстежили лікарі і виявили рецидив, розповіла мама дівчинки на сторінці «Допоможемо Арінці Самчук разом» у Фейсбук.

«Чесно кажучи, їхали ми туди з зовсім чистою душею та думками про те, що усе буде добре і аналізи покажуть хороший результат, я навіть на секундочку не могла подумати та й не допускала думки про те, що пухлина дасть рецидив. Але на привеликий жаль так сталося,і ніхто, не в силі це змінити ,тому ми маємо боротися з цим недугом далі і робити все що від нас залежить і ми не опустимо рук, тому що ми не маємо право», – написала жінка.

За її словами, дочка поки що не знає про свій діагноз.

«Арінка поки нічого не знає, тому що пройшовши через це все не раз,вона дійсно цього всього боїться і звичайно б на це не погодилась і я не знаю що я буду їй говорити,коли ми будем збиратись туди їхати, тому що вона чекає поїздки не в Турцію на лікування, а в поїздку в Єгипет, про яку вона мріє і яку ми їй пообіцяли якщо б аналізи були хорошими((( Неуявляю які випробування на нас чекають у Турції,як все пройде і знаю, що це все буде ой як нелегко, але хочу вірити і надіятись, що ми це все подолаємо», – розповіла мама дівчинки.

Аби розпочати перший етап лікування, необхідно зібрати 40 тисяч доларів. Тож родина просить допомоги у небайдужих.

Номер картки ПриватБанку
5363 5426 0273 3926
Самчук Вікторія Вікторівна

Номер картки USD 
5168 7427 1160 4516
Самчук Вікторія Вікторівна


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині школярі за день висадили майже півтора гектара лісу. ФОТО, ВІДЕО
Наступна новина У Маневичах визначили переможців Всеукраїнського фестивалю класичної гітари. ФОТО
Останні новини
Схожі новини