У Луцьку жінка порізала свою однорічну доньку. Повідомили, як почувається дитина

У Луцьку жінка порізала свою однорічну доньку. Повідомили, як почувається дитина
Фото ілюстративне

У Луцьку мати намагалася вбити себе та власну дитину. Жінка завдала численних поранень ножем собі та маленькій доньці.

Про це йдеться в сюжеті телеканалу «Аверс».

Нині мама з дитиною перебувають у лікарні. Лікарі Луцької міської клінічної лікарні кажуть, жінка поступила до них на приймальне відділення після третьої ночі.

«Була доправлена пацієнтка з колото-різаними ранами грудної клітки і живота, їй провели обстеження на комп’ютерній томографії, оглянули ургентні служби, зокрема хірурги, надали кваліфіковану допомогу. Зараз вона знаходиться на лікуванні у відділені інтенсивної терапії, загальний стан її стабільний», – розповів заступник медичного директора з хірургічної допомоги Луцької міської клінічної лікарні Олександр Федорчук.

Батько знаходиться поруч з постраждалою дитиною. Дівчинка у важкому стані перебуває в реанімаційному відділені Волинської обласної дитячої лікарні.

«Дитина поступила у вкрай важкому стані, з ножовими пораненнями. Наразі стан дитини залишається важким. Вирішується питання про оперативне втручання», – повідомила директорка Волинського обласного територіального медичного об’єднання захисту материнства та дитинства Ірина Горавська.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Коронавірус на Волині: 679 нових хворих та 30 смертей
Наступна новина У Луцьку померла 8-річна дівчинка. Дитина, ймовірно, отруїлася каштанами
Останні новини
Схожі новини