У Луцьку жорстоко побили бізнесмена. Є загроза життю, чоловіка оперують

У Луцьку жорстоко побили бізнесмена. Є загроза життю, чоловіка оперують
Фото ілюстративне

У Луцьку невідомі напали на  волонтера та підприємця  Ігоря Кінаха. Чоловіка жорстоко побили.

Як повідомляє  ІА Волинські Новини, чоловіку проламали череп.  Інцидент трапився 23 квітня близько 23:10.

Чоловік йшов додому від автостоянки, яка знаходиться в районі мосту поблизу повороту на вулицю Рівненську. Побиття відбулось на залізничних коліях, в той час чоловік говорив з дружиною по телефону.

Нападників було декілька, били, ймовірно, битою або арматурою. В чоловіка зламаний череп, вибиті зуби, численні забої. Наразі його оперують, є загроза життю Ігоря Кінаха.

Всіх, хто міг бачити підозрілих осіб у вищезгаданому районі в період з 22:40 по 23:30 просять повідомити поліцію за номером 102.

У коментарі Першому дружина Ігоря Кінаха адвокатка Яна Чуріна розповіла, що зараз чоловік перебуває у важкому стані. Його оперують і є загроза життю.

Зазначимо, у ніч з 10 на 11 березня Яні Чуріній та Ігорю Кінаху у Луцьку підпалили два автомобілі.  Згоріли дві машини - Renault Koleos та Skoda Octavia. Постраждала також автівка, яка стояла поруч.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Визначили переможниць конкурсу «Мама року-2019»
Наступна новина Шукають бабусю, яка пішла в ліс і зникла
Останні новини
Схожі новини