У Луцьку зіткнулись маршрутка і легковик на «бляхах». ВІДЕО

У Луцьку зіткнулись маршрутка і легковик на «бляхах». ВІДЕО

У Луцьку на вулиці Глушець, на повороті на вулицю Архітектора Метельницького зіткнулися маршрутка «Луцьк-Локачі-Конюхи» та легковик на польській реєстрації.

Аварія трапилася у понеділок, 26 березня, – йдеться у сюжеті 12 каналу

Водій “Форду” порушив правила дорожнього руху, не пропустив рейсового автобуса, який прямував по головній трасі і в’їхав у нього. В маршрутці були пасажири, які після аварії вийшли з транспортного засобу, потерпілих немає.

У результаті аварії маршрутка та легковик зазнали значних механічних пошкоджень. У легковика та автобуса розтрощений бампер, у Форда побите переднє скло та дзеркала. За інформацією поліції, водій легкового автомобіля не місцевий, помилку зробив механічно, бо не побачив знака.

Водій легкового автомобіля готовий повернути гроші за пошкодження перевізнику. Поліціянти склали на нього протокол за 124 статтею, йдеться про порушення правил дорожнього руху.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина PayPal виходить на ринок України?
Наступна новина На Волині жінка хотіла підкупити прокурора
Останні новини
Схожі новини