У Луцьку зіткнулися бус і мотоцикл: постраждало двоє людей

У Луцьку зіткнулися бус і мотоцикл: постраждало двоє людей

На проспекті Молоді в Луцьку зіткнулися вантажний бус і мотоцикл. Внаслідок ДТП постраждало двоє осіб. Їх із тілесними ушкодженнями госпіталізували.

Як розповів Інформаційному агентству Волинські Новини завідувач оперативно-диспетчерської служби Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Станіслав Лінік, бригада медиків виїжджала на виклик з приводу ДТП з постраждалими. На місці події було двоє травмованих. Обох з підозрою на закриту черепно-мозкову травму та струс головного мозку госпіталізували в Луцьку міську клінічну лікарню.

У пресслужбі ГУНП у Волинській області зазначили, що в автопригоді зіткнулися вантажний бус і мотоцикл. Водій і пасажирка мотоцикла отримали тілесні ушкодження, наразі їх доставили у лікарню для надання допомоги. На місці працюють слідчі Луцького РУП. Розглядають питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина HDMI, DisplayPort, DVI та їх особливості
Наступна новина Доставляла допомогу воїнам: волонтерка з Волині потрапила під ворожий обстріл на Харківщині. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні