У Луцьку зіткнулися «швидка» і легковик

У Луцьку зіткнулися «швидка» і легковик

У Луцьку сталася дорожньо-транспортна пригода за участю швидкої та автомобіля Nissan. 

Аварія трапилася 7 листопада близько 18:00 на вулиці Дубнівській. Як зазначили ІА «Волинські новини» у пресслужбі патрульної поліції у Волинській області, до правоохоронних органів повідомлення про ДТП надійшло о 18:00. 

Патрульні, які прибули за вказаною адресою, з'ясували, що водійка автомобіля Nissan, рухаючись перехрестям з круговим рухом, не надала дорогу та не забезпечила безперешкодний проїзд кареті швидкої допомоги, яка здійснювала заїзд з увімкненим спеціальним звуковим сигналом та маячками синього кольору. Швидка їхала на виклик. Унаслідок цього відбулося зіткнення.

Обидва транспортні засоби отримали механічні пошкодження. На щастя, обійшлося без постраждалих. На водійку Nissan патрульні склали протокол за статтею 124 кодексу України про адміністративні порушення (йдеться про порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів). Водії були тверезі.

Патрульні закликають усіх учасників руху з розумінням ставитися до роботи екстрених служб (поліція, швидка, ДСНС). Та нагадують, що у разі наближення транспортного засобу з увімкненим проблисковим маячком або спеціальним звуковим сигналом водії мають дати дорогу та забезпечити його безперешкодний проїзд.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Вдома чекали дві доньки та троє онуків: спогади про Героя з Волині Михайла Мітуру
Наступна новина На Донеччині загинув захисник з Волині Руслан Приступа
Останні новини
Схожі новини