У Луцьку з’явився новий клінінговий сервіс «Буде чисто»

У Луцьку з’явився новий клінінговий сервіс «Буде чисто»

У Луцьку відкрився новий сервіс чистоти "Буде Чисто". Фахівці цієї компанії спеціалізуються на професійному прибиранні житлових приміщень, під’їздів, офісів, комерційних об’єктів.

Сервіс працює з професійним обладнанням авторитетної торгової марки “Karcher”. У роботі використовує тільки якісні та безпечні хімічні миючі засоби провідних виробників, сертифіковані у ЄС. До того ж  використовує найсучасніші підходи до прибирання приміщень

Як пояснююють менеджери компанії, наразі клінінгові послуги стають все більш популярними у Луцьку, адже дозволяють клієнтам економити час, гроші, і водночас отримувати справді зразкові результати прибирання.

Прибирання у Луцьку: чому варто довіряти спеціалістам

«Часто люди не розуміють того, що знає фахівець з чистоти. Як впоратися з такими особливо стійкими видами бруду як жирові осади на кухні, чи пліснява у ванній? Де ще у хаті «ховається» бруд? Як відчистити на килимі саме цю пляму (адже вона може бути різного походження)? Як підібрати безпечні хімічні засоби? Що робити, коли у господарів житла – алергія на побутову хімію?  А ми знаємо на це відповіді» - кажуть у сервісі «Буде чисто».

Ще одна перевага клінігнової компанії – комплексність. Хімчистка килимів, м’яких меблів, матрасів. Полірування лакованих меблів. Дезінфекція. Ліквідація жирових осадів на кухні. Очистка плісняви і міжплиточних швів у ванні. Прибирання після ремонту. Усе це готові зробити фахівці «Буде чисто». Вони пояснюють: перед роботою детально оглядають приміщення, опитують господарів, враховують усі побажання і дають професійні рекомендації.

Конфіденційність, безпека, індивідуальний підхід

«Ми суворо дотримуємося принципів конфіденційності і безпеки.  Наші фахівці пройшли чіткий інструктаж, з виключно повагою ставляться до індивідуальних потреб і вимог замовника, зберігають таємницю його особистого життя. З кожним з них підписаний відповідний договір про дотримання цих правил»  - пояснюють менеджери компанії.

«Буде чисто» надає і разові послуги, і пакетні – на постійній основі, з узгодженим переліком робіт. Крім того, компанія береться надавати оперативні послуги, приїжджаючи на виклик одразу після його надходження.

«Якісне генеральне прибирання – справа не з простих, зазвичай займає багато часу, іноді навіть не один день. Для чого витрачати своє життя на рутинну роботу, якщо можна її довірити професіоналам?» - кажуть у компанії "Буде Чисто".

Замовляйте послуги з прибирання за телефоном: 050 204 50 50

«Буде чисто» у Фейсбуці: facebook.com/Cleaninglutsk

«Буде чисто» в Інстаграмі: instagram.com/cleaning_lutsk


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинський хор святкуватиме 40 років на сцені
Наступна новина Волинські боксери вибороли низку перемог на міжнародному турнірі
Останні новини
Схожі новини