У Любешові нетверезий водій збив школяра та втік з місця аварії

У Любешові нетверезий водій збив школяра та втік з місця аварії

У четвер, 18 січня, на перехресті вулиць Незалежності – Монастирська у Любешові, водій автомобіля Volkswagen Golf збив 13-річного хлопця та втік з місця ДТП. Дитина переходила дорогу по нерегульованому пішохідному переходу.

Внаслідок автопригоди школяр отримав тілесні ушкодження, його госпіталізували, – повідомили у пресслужбі поліції Волині.

Поліцейські оперативно встановили, що за кермом транспортного засобу перебував 35-річний житель Камінь-Каширського району. У водія були видимі ознаки сп’яніння. Від проходження освідування він відмовився. Однак у правопорушника відібрали кров для перевірки на стан алкогольного сп’яніння.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286-1 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння.

Правопорушнику загрожує до трьох років ув’язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років.

Досудове розслідування триває.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині виготовили унікальне яйце з дроном
Наступна новина У селі на Волині під час пожежі виявлено тіло 83-річного чоловіка
Останні новини
Схожі новини