У лютому луцька броварня презентує новий екзотичний напій

У лютому луцька броварня презентує новий екзотичний напій

Майже щомісяця «Карабас Барабас» готує ексклюзивну лімітовану новинку. Вже у лютому усі любителі пінного матимуть нагоду скуштувати напій з манго та ананасом.

У броварні «Карабас Барабас» варять крафтове пиво. Так, наразі в меню шість видів напою. Один з них – змінний, адже тут постійно експериментують та створюють незабутні смаки. Наразі можна скуштувати кавове пиво, а вже у лютому – екзотичне.

За словами технолога  закладу Інни Юрковської – це буд АРА – світле пиво верхового бродіння. Для його приготування використали американські сорти хмелю та німецький солод. До речі, напій двосолодовий, а також в нього додали екзотичні фрукти: манго та ананас. 

«Ми свторювали новий напій, але повністю дотримувалися технології та додали крафтові таємнички», - каже вона.  

За словами пивовара Олександра Томашевського – це його авторський рецепт. Й він сподівається, що напій засмакує лучанам. 

Коли обирали фрукти, то зупинилися на цих, сонячних, адже усі вже чекають тепла. Також, за словами пивовара, вони дадуть напою неповторний пікантний аромат. 

Тож скуштувати пиво можна буде у лютому. 

До речі, щопонеділка з 18 до 22 години у всіх закладах мережі діє спеціальна пропозиція – мінус 50% на один з видів пива. Сьогодні смакувати можна пшеничним.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцькій міськраді дадуть стипендії 10 спортсменам
Наступна новина У «Слузі народу» розповіли, за яких умов Аваков може піти у відставку
Останні новини
Схожі новини