У магазинах Луцька та Рівного пропонують товари, за які можна сплатити згодом

У магазинах Луцька та Рівного пропонують товари, за які можна сплатити згодом

Побутова техніка, будматеріали, товари для дому та краси - це неповний перелік того, що українці купують у розстрочку. Лише цієї весни, за даними прес-служби ПриватБанку, який забезпечує роботу сервісу пільгової розстрочки «Оплата частинами», українці оплатили частинами товари та послуги на суму понад 1 млрд гривень.

Для жителів Волинської та Рівненської областей середній чек покупки за сервісом склав 6 тисяч гривень.

«Темп сучасного життя такий, що під час здійснення покупок більшість з нас замислюється: як отримати сьогодні бажану річ, не переплачуючи при цьому, як нові технології допоможуть покращити рівень комфорту моєї сім'ї?» - розповідає Тетяна Смірнова, керівник напрямку «Оплата частинами»Північно-Західного РУ ПриватБанку. - І вчасно знаходити відповіді на ці запитання допомагає унікальний сервіс «Оплата частинами». Адже все, що потрібно для вдалої покупки - це банківська картка і магазин, підключений до сервісу».

Зокрема придбати в «Оплату частинами» побутову техніку, гаджети, товари для дому, спорту, одяг, взуття, іграшки для дітей можна в таких магазинах як «Чудо Острів», «Ляля». Потішити близьких подарунками можна завітавши до «Пандори», «Дніпро-М» чи «Зброярні». За допомогою сервісу можна придбати річні абонементи у футбольній академії розвитку для дітей FARR, Клубі Леву, мережі фітнес-центрів «Інтер Атлетика», клубі іноземних мов «Мандарин». А для тих, хто хоче отримати цікаву річ не виходячи з дому, сервіс «Оплата частинами» діє в більше ніж 3000 інтернет-магазинів.

Нагадаємо, «Оплата частинами» - це сервіс ПриватБанку, який дозволяє покупцю придбати обраний товар, виплачуючи вартість рівними частинами. Угода оформлюється за лічені хвилини – безпосередньо на місці.

Договором з усіма необхідними реквізитами є чек покупки. Жодних документів: довідки про доходи, ІПН, паспорта і т.д. надавати не потрібно. Сума, на яку можна придбати товар у розстрочку, дорівнює розміру ліміту за сервісом «Оплата частинами» (встановлюється кожному індивідуально).

Дізнатися суму ліміту можна на сайті chast.privatbank.ua або відправивши SMS із текстом chast на номер 10060.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцьк читає: проректорка Анна Данильчук про Латинську Америку та походи для лінтюхів
Наступна новина «Купити нову квартиру – вигідно вкласти гроші». Радить експерт «Липинського+»
Останні новини
Схожі новини