«Купити нову квартиру – вигідно вкласти гроші». Радить експерт «Липинського+»

«Купити нову квартиру – вигідно вкласти гроші». Радить експерт «Липинського+»

«Купити квартиру, щоб жити» - звичне усім твердження. Звичне і взагалі-то правильне. Але не повне! Реалії часу роблять нову нерухомість не просто засобом покращення якості життя. А й вигідним капіталовкладенням. Адже попри складні економічні умови, ринок нерухомості розвивається та має перспективу для подальшого росту.

Про квартиру як спосіб зберегти і примножити власні гроші, розповідає експерт, представник БК «Липинський»  Тетяна Проноза.

Вкладати гроші в нерухомість чи класти в банк на депозит?

Інвестиція в нерухомість – прекрасна альтернатива депозитам. Вкладаючи заощадження  в квадратні метри, людина може не тільки їх захистити від знецінення, а й заробити.

Купівля квартири на ранніх етапах будівництва, щоб заробити на її перепродажі в подальшому – це схема  і зараз є прибутковою .

Візьмемо до прикладу житловий будинок Липинський, який збудований і зданий в експлуатацію в районі Теремно. Вартість 1 квадратного метра на початок будівництва становила 11 тисяч 500 грн. А після того, як будинок вже здали в експлуатацію, – 15 тисяч 500 грн. Як бачимо, ціна виросла на 35%.

Чому дорожчає тільки нове житло? А як же старіші квартири?

Попри поширену думку про те, що «квартири дорожчають» на старе радянське житло це правило найчастіше не поширюється.

Причина очевидно: це старе житло. Застаріле і фізично, і «морально». Воно будувалося без врахування вимог енергоефективності. Воно не відповідає сучасним уявленням людей про комфорт і естетику.

Та й зрештою його технічний стан часто – просто незадовільний. І тут мова не тільки про стан самих квартир, які можуть виглядати чистими і відремонтованими, скільки и про стан самих будинків – підвалів, мереж, сходових майданчиків, фасадів. Усе ближче той час, коли старе радянське житло просто потребуватиме заміни.

В країні – криза. Хіба є люди, які купують квартири, тільки аби вкласти гроші?

Так, і їх більше, ніж вам здається. Це і, які працюють в Україні, і ті, хто працює за кордоном.  Багато заробітчан вкладає свої кошти в нерухоме майно.

До речі, ще одним фактором, який збільшує кількісь охочих вкласти гроші в нову квартиру, є готовність забудовників іти на поступи і пропонувати вигідні умови купівлі. Одна з таких умов – розстрочка.

Наприклад «Липинський+» пропонує багато варіантів розстрочки. Тут застосовується індивідуальний підхід до кожного клієнта. Визначають потребу  клієнта, зважують усі можливості та  пропонують людям оптимальне рішення для інвестування грошей.

Як вибрати надійну нерухомість, у яку не страшно вкласти гроші?

Треба дивитися, наскільки відомий забудовник. Наскільки він відкрито розповідає про хід будівництва. Чи готовий показати будівельний майданчик, відповісти на всі питання. Чи має уже здані будинки.

Крім того, треба оцінити, наскільки привабливою є ця нерухомість: чи в зручному місці розташована, чи добре сплановані квартири, чи, зрештою, вона пристойно виглядатиме.

Приміром, «Липинський+» наразі активно будується. Це десятиповерхівка у три під‘їзди. Плануємо здати об‘єкт до середини 2020року.  

За ходом будівництва Ви можете слідкувати з новин, що постійно оновлюються на нашому сайті: липинський.com.ua.

«Липинський+» розташований у зручному місці: у селі Липини на вулиці Марії Заньковецької,1. Все навколо тебе! Школа №22, дошкільні заклади №9; №3; №33.,аптека,зупинка транспорту, Пвнічний ринок, ТЦ «Глобус»,  ТЦ «Гостинець», Автоцентри «Шкода» і «Тойота»…

Тут є багато різних видів планувань квартир площа яких становить: 1-кімнатні –від 41кв.м.-56кв.м.

2-кімнатні – від 62кв.м.-73кв.м.

3-кімнатні –від 95кв.м.

дворівневі – від 80кв.м.

Індивідуальний підхід застосовуємо не тільки щодо графіку внесків коштів, а й у визначенні розміру знижки. На цей показник впливає ряд факторів- яка  саме квартира ( кількість кімнат, площа, поверх… та найголовніше, для постійних клієнтів, МИ ЗАВЖДИ ПРОПОНУЄМО МАКСИМАЛЬНО  ЛОЯЛЬНІ УМОВИ.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У магазинах Луцька та Рівного пропонують товари, за які можна сплатити згодом
Наступна новина Світязь може стати курортом державного значення, - Міністр екології
Останні новини
Схожі новини