У Маневичах на місці торгового комплексу буде хостел

У Маневичах на місці торгового комплексу буде хостел

У селищі Маневичі торгокий комплекс реконструюють під хостел.

Містобудівні умови та обмеження для проектування реконструкції торгового комплексу під хостел на вулиці Шевченка, 1б у селищі Маневичі затвердили наказом сектору містобудування та архітектури Маневицької РДА. Замовником виступає громадянин Андрій Будь. Про це пише ІА Волинські новини.

Цільове та функціональне призначення земельної ділянки – для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури (адміністративних будинків, офісних приміщень та інших будівель громадської забудови, які використовуються для здійснення підприємницької та іншої діяльності, пов’язаної з отриманням прибутку), відповідає детальному плану території ділянки, затвердженому рішенням Маневицької селищної ради від 21 грудня 2018 року.

Гранично допустима висотність будівлі – до 12 метрів. Максимально допустимий відсоток забудови ділянки – до 35%. Відстань до лінії регулювання забудови – три метри, до будівлі суміжного землекористувача – 14 метрів.

Планувальні обмеження відсутні. Відстані від проектованого під реконструкцію об’єкта до існуючих інженерних мереж – 3 та 5 метрів.

Читати також: З'явилися нові фото з будівництва у «Струмочку»


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як сідає сонце біля «Супернови». ВІДЕО
Наступна новина У Луцьку знесуть 10 кіосків «Теремно-Хліб»
Останні новини
Схожі новини