У Луцьку знесуть 10 кіосків «Теремно-Хліб»

У Луцьку знесуть 10 кіосків «Теремно-Хліб»

У Луцьку муніципалам дозволили демонтувати 10 кіосків «Теремно-Хліб».

У міській раді кажуть, вони встановлені незаконно. Про це стало відомо у середу, 4 грудня, під час засідання міського виконавчого комітету.

Очільниця департаменту муніципальної варти Юлія Сиротинська запевнила, що «Теремно-Хліб» кілька разів просили узаконити кіоски.

«Підприємство погодилось, але так цього і не зробило. В понеділок був крайній термін», - розповіла посадовиця.

Знести кіоски планують у таких місцях: Ветеранів, 11б, Відродження, 10, Відродження, 26, Гордіюк, 35, Ковельська, 8, Конякіна, 14а, Кравчука, 28, Перемоги, 5, Соборності, 32, Соборності, 37.

«Ми створюємо серйозний прецедент і конфліктну ситуацію в Луцьку. Це потужний виробник», - заявив натомість член виконкому Ігор Алєксєєв.

«Ніякого конфлікту немає – є повний діалог і порозуміння. Вони взяли час оформити документи, але час закінчився», - відповіла Юлія Сиротинська.

Ігор Алєксєєв запропонував відкласти демонтаж на 10 днів, однак Юлія Сиротинська сказала, що в цьому випадку справа може розтягнутись на роки, мовляв підприємство може подати до суду.

Врешті члени виконкому проголосували за демонтаж. У підприємства є лише день, щоб самостійно знести кіоски. Якщо цього не станеться, це зроблять муніципали.

Зауважимо, загалом в місті зараз стоїть 24 кіоски «Теремно-Хліб».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Маневичах на місці торгового комплексу буде хостел
Наступна новина У Луцьку «покарають» працівників водоканалу, які не попередили про відключення води
Останні новини
Схожі новини