У Маневичах візьмуться за капремонт залізничного вокзалу. ДОКУМЕНТ

У Маневичах візьмуться за капремонт залізничного вокзалу. ДОКУМЕНТ

«Укрзалізниця» включила в план на 2019 рік капремонт залізничного вокзалу у Маневичах.

Райдержадміністрація готова брати участь у співфінансуванні, – повідомив голова Маневицької РДА Андрій Линдюк.

«Знаю, що справа не проста. І швидко не зробиться. Але головне розпочати, а там і результат буде. Отже, вже отримав підписаний протокол зустрічі із представниками Укрзалізниці, зокрема структурним підрозділом «Рівненська дирекція залізничних перевезень» регіональної філії «Львівська залізниця». Зокрема, обговорювали пільгові перевезення, сплату ПДФО до районного бюджету, ну і звичайно, ремонт Маневицького залізничного вокзалу», – зазначив голова Маневицької РДА.

«Вирішили, що ПАТ «Укрзалізниця» включає в план на 2019 рік початок капремонту вокзалу, а ми з свого боку, щоб їх простимулювати готові брати участь у співфінансуванні, оскільки це є важливий об’єкт для Маневицького району, фактично візитна картка Маневиччини. Залишається очікувати виконання протоколу! Вірю, що процес зрушиться з «мертвої точки», – повідомив Линдюк.

Нагадаємо, стіни залізничного вокзалу у Маневичах на Волині роз’їдає грибок.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Шахраї видурили у волинянки майже 50 тисяч гривень. Схема афери
Наступна новина Всі члени Синоду Вселенського патріархату підписали Томос
Останні новини
Схожі новини