У медичному центрі «Medical+» безплатно щеплюють усіх охочих від ковіду. Як це зробити

У медичному центрі «Medical+» безплатно щеплюють усіх охочих від ковіду. Як це зробити

У медичному приватному центрі «Medical+» безплатно вакцинують проти коронавірусної хвороби усіх охочих. Наразі тут доступні три види вакцин: Pfizer, Moderna і CoronaVac.

Щеплення тут роблять з понеділка по п’ятницю за попереднім записом. За день, кажуть, що встигають вакцинувати близько 100 людей. Записуватись радять заздалегідь, адже є черги з охочих щепитись. Також додають, що варто відразу визначитись з вакциною і повідомити про це адміністратора медичного центру. 

Переконують, що ті, хто щеплись у цьому медичному центрі першою дозою – можуть відразу записуватися на другу, адже кількість вакцин тут розрахували відразу на дві дози пацієнта. 

Читайте також: Новий медичний центр «МEDICAL+» у Луцьку. Розказуємо, чим він цікавий

Загалом же процедура стандартна, як і в інших центрах вакцинації: вимірювання температури, підписання згоди, щеплення. Після цього 30 хвилин просять побути під наглядом медиків. 

Дані у базу щеплень вносять відразу на місці. 

Станом на 11:00 19 листопада черга на щеплення вакциною Moderna налічувала близько 15-20 людей. Тут контролюють, аби усі пацієнти були у масках, дотримувалися дистанції. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Загинув 18-річний хлопець. Поліція розслідує смертельну аварію біля Луцька
Наступна новина Горохівській міській раді доведеться шукати нові приміщення для роботи, – Луцька райрада
Останні новини
Схожі новини