У мережі запустили фейк про затримання керівника поліції Волині

У мережі запустили фейк про затримання керівника поліції Волині

У суботу, 24 лютого, ЗМІ пошили інформацію, що керівника ГУНП Волинської області було затримано за підозрою у розкраданні гуманітарної допомоги. Однак у поліції стверджують, що це фейк.

Інформацію про затримання керівника поліції спростувала речниця ГУНП Волині Ольга Бузулук.

У суботу, 24 лютого, місцеві видання Волині повідомляли, що керівника ГУНП Волинської області було затримано за підозрою у розкраданні гуманітарної допомоги. Він нібито організував схему, за якою гуманітарні автомобілі, призначені для допомоги українським військовим, завозили на Волинь через благодійний фонд. Згодом 52 з цих автівок продали з автомайданчиків.

"Наразі офіційної інформації щодо затримання з боку правоохоронних органів не надходило. Очікується, що найближчим часом буде оприлюднено офіційну заяву з деталями справи", – писали журналісти. 

Втім речниця ГУНП Волині заявила, що ця інформація є фейком, Юрій Крошко не затриманий і перебуває на службі. 

"Соцмережами і телеграм-каналами шириться інформація про нібито затримання начальника ГУНП у Волинській області: це не відповідає дійсності. Юрій Крошко не затриманий і перебуває на службі", – повідомила речниця. 

Також вона зазначила, що фейком є інформація про продаж 52 автівок, які були завезені як гуманітарна допомога. Жодне завезене майно і транспортні засоби не продані, усе перебуває на обліку ГУНП, автомобілі виконують завдання за призначенням як в поліції Волині, так і в зоні бойових дій. 

Проте вона підтвердила факт проведення обшуків ДБР у приміщенні ГУНП 23 лютого та зазначила, що коментувати дії цього органу не можуть.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку штрафували водіїв за паркування на перехресті
Наступна новина Волинянин потрапив до наступного етапу кулінарного шоу «МастерШеф»
Останні новини
Схожі новини