У мережі з'явився трейлер українського фільму «Крути 1918»

У мережі з'явився трейлер українського фільму «Крути 1918»

Стрічка, у якій ідеться про бій під Крутами, вийде на екрани в грудні 2018 року. 

Це художній фільм за реальною історією бою на залізничній станції Крути взимку 1918-го року. На тлі доленосних подій в країні двоє братів Андрій і Олекса Савицькі закохуються у прекрасну Софію. Більшовики підступають до Києва, місто наповнене «червоними» агентами. Уряд УНР кидає на боротьбу з ворогом усі боєздатні частини армії, включно з юнкерами і студентами. Чотири сотні юнаків, серед яких Андрій і Олекса, стають проти 4-тисячного добре озброєного війська.

«1918 рік — рік боротьби за національне визволення країн, які перебували під гнітом Російської імперії. Більшовики наступають на Київ, місто наповнене агентами Троцького, триває агітація пролетарів. Грушевський видає IV Універсал — про захист України. Патріотично налаштовані студенти, головні герої фільму, готуються захищати Київ і героїчно б'ються в бою під Крутами. На тлі цих подій ми спостерігаємо за історією сім'ї Савицьких — генерала і його двох синів Андрія та Олексія", — повідомляють автори фільму.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Історія дня на Першому: кого вітати 28 січня
Наступна новина На Рівненській патрульні «зловили» п'яного водія
Останні новини
Схожі новини