У міськраді пояснили, чому ввели пропускний режим

У міськраді пояснили, чому ввели пропускний режим

З 1 березня 2018 року частково змінюються правила пропускного режиму в приміщенні виконавчого комітету Луцької міської ради, при здійсненні якого буде використовуватись система контролю та управління доступом (СКУД).

Запроваджені зміни не обмежують права громадян на доступ до приміщення міської ради, а лише впорядковують його процедуру, визначають єдиний порядок пропуску осіб (працівників, відвідувачів) та спрямовані на підвищення рівня безпеки.

Доступ працівників та відвідувачів буде здійснюватись з використанням електронних пластикових перепусток відповідно до встановленого Порядку.

Пластикову перепустку можна попередньо замовити або отримати безпосередньо у приміщенні на посту відповідального чергового після пред’явлення документу, що засвідчує особу.

Пройти до приміщення можна також з використанням перепустки  виконавчого органу відповідно до мети відвідування. Для цього необхідно у телефонному режимі повідомити про свій візит виконавчий орган, відповідальні працівники якого зобов’язані надати доступ до  приміщення.

З повним змістом Порядку роботи та використання СКУД при здійсненні пропускного режиму можна ознайомитись на офіційному веб-сайті Луцької міської ради за посиланням.

Подібний пропускний режим уже налагоджений в інших міських радах України.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Все більше волинян потрапляють до лікарні з ускладненнями ГРВІ
Наступна новина Культурно-освітній центр ім. О. Довженка та Одеська кіностудія заявили про співпрацю
Останні новини
Схожі новини