У місті на Волині відкрили Алею пам’яті новітніх Героїв. ФОТО

У місті на Волині відкрили Алею пам’яті новітніх Героїв. ФОТО

На центральній площі міста Горохова 1 жовтня відбулося урочисте відкриття Алеї пам’яті новітніх Героїв.

Про це інформує міська рада. 

Для увічнення пам’яті полеглих бійців встановили пам’ятні стенди зі світлинами. Так громада вшанувала подвиг мужніх Захисників, які віддали життя за Батьківщину в російсько-українській війні з 2014 року. Понад 70 Героїв, які боронили нас від ворога, назавжди залишаться у серцях…

Присутні не могли стримати сліз, адже рана від втрати свіжа і дуже болюча. Кожен усвідомлював ціну незалежності, яку знову і знову доводиться відстоювати.

«Відтепер у нашій громаді буде ще одне місце, де можна вклонитися пам’яті загиблих воїнів-земляків, які на вівтар нашої свободи поклали власне життя. Щирі співчуття родинам, які втратили Героїв. Разом із вами відчуваємо великий біль. Наш обов’язок – пам’ятати кожного українського захисника. Ніколи не забудемо ці імена.

Це найменше, чим ми можемо віддячити за мир у наших домівках. Адже Герої живі, поки жива пам’ять про них…» – йжеться у повідомленні. 

Вічна пам’ять та слава Героям!


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Зараз найкраща робота – бути в лавах ЗСУ», – офіцерка з Луцька
Наступна новина Безпілотники СБУ та Сил оборони вразили аеродром у Воронезькій області рф
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні