«Зараз найкраща робота – бути в лавах ЗСУ», – офіцерка з Луцька

«Зараз найкраща робота – бути в лавах ЗСУ», – офіцерка з Луцька

Лучанка Олександра – офіцерка Севастопольської бригади тактичної авіації. Вона – старша лейтенантка. Сфера її відповідальності – системи зв’язку.

Про військовослужбовицю розповіли на фейсбук-сторінці Повітряного командування "Захід" Повітряних Сил ЗС України.

- Наша бригада працює в режимі 24 на 7. Фахівці на землі роблять все необхідне, аби льотчики у небі могли успішно виконувати бойові завдання, – каже офіцерка. – Я – частинка цього великого бойового колективу.

Олександра – цьогорічний чемпіон повітряного командування «Захід» з плавання. У запливі на 50 метрів вона показала найкращий результат серед жінок - 33.5 секунди. Це норматив кандидата у майстри спорту.

- Я з семирічного віку займаюсь плаванням. Мріяла про спорт великих досягнень, про тренерську роботу, - розповідає вона. – Та у 17 років зробила свій найважливіший вибір – вступила у Харківський національний університет Повітряних Сил. Вирішила, що зараз найкраща робота – бути в лавах Збройних Сил України і захищати свою країну.

Плавання залишається улюбленим хобі Олександри.

- Басейн – це місце, де ти щодня перемагаєш себе, стаєш кращою версією себе, - каже вона. – Плавання навчає зосереджуватися на досягненні мети, дисциплінує, розвиває впевненість у собі і своїх можливостях. Це якості, які потрібні військовим і які допомагають мені у службі.

Зараз часу на тренування у офіцера практично нема. Але після Перемоги Олександра планує частіше відвідувати басейн.

- Виженемо окупантів, тоді буду прищеплювати захоплення плаванням своїм бойовим друзям і колегам, - ділиться планами офіцерка.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Бійцям волинської бригади вручили нагороди. ФОТО
Наступна новина У місті на Волині відкрили Алею пам’яті новітніх Героїв. ФОТО
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні