У МОЗ розповіли, скільки дітей захворіло, де найбільше нових випадків COVID-19

У МОЗ розповіли, скільки дітей захворіло, де найбільше нових випадків COVID-19

Найбільше випадків коронавірусу за минулу добу зареєстровано в Києві, а також у Житомирській, Вінницькій та Чернівецькій областях.

Про це розповів головний санітарний лікар Віктор Ляшко на брифінгу в суботу, пише «УП».

«За минулу добу підтверджено 308 випадків, з них 18 дітей. Всього зафіксовано 2511 випадків, 163 дитини захворіло. За останню добу найбільша кількість випадків зареєстрована в міста Києві – 48 випадків, на другому місці Житомирська область (45 випадків), Вінницька область (40) і Чернівецька (39 випадків). Приріст підтверджених випадків за минулу добу становить 13%», - сказав Ляшко.

Госпіталізовано за минулу добу 94 особи, з них 1 дитина.

Всього госпіталізовано з початку епідемії 1017 осіб, з них 43 дитини. На апараті ШВЛ перебуває 45 осіб, з них жодної дитини.

Готові до надання інтенсивної терапії 1944 апарати ШВЛ, задіяно 162 апарати (з них 45 для хворих з коронавірусом).

За минулу добу одужало 18 осіб, в тому числі 3 медпрацівники.

Загалом найбільше випадків з COVID-19 зареєстровано у Чернівецькій області (409), місті Києві (396), Івано-Франківській області (274), Тернопільській області (208) та Вінницькій області (151).

Показник захворюваності на COVID-19 в Україні на 100 тисяч населення наразі складає 6,0%. Показник летальності від COVID-19 в Україні на сьогодні складає 2,9%.

80% пацієнтів, які померли від коронавірусної хвороби, мали супутні захворювання: цукровий діабет, серцево-судинні захворювання, новоутворення, захворювання нирок і легень.

Станом на ранок суботи в Україні підтверджено 2511 випадків коронавірусної хвороби COVID-19.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині зафіксували 52 випадки коронавірусу. Де саме? Скільки у Луцьку?
Наступна новина У Луцьку помер хворий на коронавірус житель Нововолинська
Останні новини
Схожі новини