У МВФ назвали умови для України, щоб отримати новий транш

У МВФ назвали умови для України, щоб отримати новий транш

У Міжнародному валютному фонді заявили, що Україні слід активніше боротися з корупцією, щоб отримати новий фінансовий транш від організації. Крім того, в МВФ закликали прийняти закон про Антикорупційний суд.

Такі умови співпраці в рамках програми розширеного фінансування МВФ, заявив міністр фінансів України Олександр Данилюк за результатами зустрічі. Про це повідомляє «24 канал».

"У нас зараз на порядку денному кілька питань. Це і прийняття закону про створення Антикорупційного суду. Це повинен бути закон, який вдасться ефективно і швидко імплементувати. Це є ключовим", – сказав міністр.

За умови виконання цих вимог Україна зможе отримати 2 мільярди доларів траншу від МВФ вже у травні-червні 2018 року.

Варто зазначити, що у Нацбанку теж очікують, що України отримає від МВФ 2 мільярда доларів. Однак там назвали дещо пізнішу дату – початок третього кварталу 2018 року. Дещо інші прогнози щодо суми траншу у Міністерства економічного розвитку – лише 1,5 мільярда доларів траншу МВФ.

Фото: РИА Новости Украина


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Ляшко закликав розстрілювати та закопувати в асфальт за неякісний ремонт доріг
Наступна новина Якою буде погода у Луцьку та області 18 квітня
Останні новини
Схожі новини