У МЗС Росії не виключають можливість захоплення інших частин України

У МЗС Росії не виключають можливість захоплення інших частин України

У Міністерстві закордонних справ Росії офіційно заявляють про можливість окупації регіонів України, де розташовані дипломатичні установи РФ.

Про це на брифінгу в Москві заявила офіційний речник російського МЗС Марія Захарова, – пише УНІАН.

Зокрема, на запитання про те, що в ситуації постійних акцій протесту біля російських дипустанов в Україні, чи можливе перенесення російських дипломатичних консульств із Києва та Львова на окупований Донбас, Захарова сказала: «Щодо того, що ви запитали, чи не було думки щодо перенесення кудись цих представництв (Росії в Києві та Львові - УНІАН), розумієте, наш недавній історичний приклад говорить про те, що іноді не потрібне перенесення, а іноді так виходить, що змінюється статус дипломатичних представництв», – зазначила речниця.

 «У нас, наприклад, було генеральне консульство в Сімферополі, а потім стало представництво закордонних справ у регіоні. Виходить ось так», - сказала Захарова.

Раніше у Міністерстві закордонних справ Російської Федерації заявили, що «у російської громадськості може лопнути терпіння», що призведе до нападу на дипломатичні представництва України на російській території.
 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Росії відреагували на заборону в'їзду в Україну чоловікам-росіянам
Наступна новина У перший день зими Луцьк засипало снігом. Реакція соцмереж
Останні новини
Схожі новини