У нардепа, який перший захворів на COVID-19, вже два негативних тести

У нардепа, який перший захворів на COVID-19, вже два негативних тести

У члена депутатської групи "Довіра" Сергія Шахова, яких хворів на коронавірус, два тести показали негативний результат, однак медики вирішили зробити йому ще один тест на COVID-19.

Про це він розповів у коментарі «Українській Правді».

«У мене два негативні тести. Але мені лікарі сьогодні сказали, щоб я завтра приїхав на 9 ранку в Олександрівську лікарню, щоб здати ще один. Навіщо це треба, я не розумію. Або самі тести не нормальні, або лікарі так себе перевіряють.

Почуваюся нормально, вдома і стіни гріють. Відновлююся. Дружина теж здорова. Вона два дні похворіла – і все, більше ніяких симптомів, ніяких проблем. Їй зробили повторний тест – результат  негативний. І в неї, і в бабусі, і в дітей», – розповів Шахов.

Він відзначив, що поїде до лікарні здати тест ще раз. І виходитиме з дому у масці, але без рукавичок.

Він також додав, що спілкується з нардепом від фракції "Опозиційна платформа – За життя" Олександром Лукашевим та депутатом групи "Довіра" Сергієм Вельможним – вони також мають негативні тести на COVID-19.  

Загалом паніку довкола коронавірусу Шахов вважає штучно нагнаною, бо "на карті стоять трильйони".

Він пояснив свою думку тим, що з 6 осіб які перебувають у його домі, захворіли лише він і дружина, а діти і бабуся – ні.  

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Маски розкупили, але будуть ще», – заступниця голови Волинської ОДА
Наступна новина «Якщо хочете смажити шашлики, не контактуйте з людьми», - Тетяна Щербак волинянам
Останні новини
Схожі новини