У Німеччині обвалився великий автобан

У Німеччині обвалився великий автобан

Перша діра з'явилася ще кілька місяців тому, проте зараз обвалилася фактично половина дороги.

У федеральній землі Мекленбург-Передня Померанія в Німеччині майже повністю зруйнувався шматок автобану A20.

Про це повідомили svz.de.

Відомо, що перша діра з'явилася на трасі біля містечка Трібзес ще у вересні 2017-го. Через кілька тижнів ділянку перекрили повністю. Діра продовжувала розповзатися. До середини лютого обрушилася практично половина дороги. В цілому порушені приблизно 100 метрів шосе в болотистій місцевості.

За попередніми даними, причиною обвалення стали відкладення торфу під автобаном, однак це ще належить уточнити. Очікується, що відремонтувати трасу повністю зможуть лише до 2021 року, що серйозно позначиться на туристичній інфраструктурі.

Нагадаємо, 1 вересня в ущелині Адил-Су в Кабардино-Балкарії (суб'єкт Російської Федерації. – Ред.) через проливні дощі різко піднявся рівень води в річці Баксан і зійшов потужний селевий (грязьовий) потік. Через стихійне лихо розмило кілька ділянок федеральної траси.

Також в місті Фошань на півдні Китаю стався обвал на станції метро. Земля обвалилася на будівельників, які копали тунель. Вісім людей загинули, ще троє – пропали без вісті. 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Незабаром Україна може отримати безвіз з провідною країною світу
Наступна новина Подробиці смертельної ДТП на Хоткевича: 22-річний водій не впорався з керуванням
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні