У Новий рік – із новими знаннями: «Волинська фондова компанія» провела масштабні навчання

У Новий рік – із новими знаннями: «Волинська фондова компанія» провела масштабні навчання

На «Волинській фондовій компанії» новий рік традиційно розпочинається із підвищення кваліфікації менеджерів зі збуту сільськогосподарської техніки, менеджерів зі збуту запасних частин та інженерів з організації експлуатації та ремонту.

Не став виключенням з цього правила і 2018 рік: «Волинська фондова компанія» переконана, що "інвестиції в знання завжди дають найбільший прибуток", тому у січні в головний офіс компанії, що знаходиться у м. Луцьку, з’їхалися фахівці з усієї України, щоб удосконалити свої знання та обмінятися досвідом з колегами з інших філій.

Поки аграрії готуються до початку нового сезону сільськогосподарських робіт, ми також не дрімаємо, адже компанія зацікавлена в тому, щоб наші клієнти отримували не лише найкращу техніку, запасні частини та сервіс, але й були приємно вражені високим рівнем кваліфікації працівників.

Цьогорічні навчання тривали майже два тижні та були розподілені на три окремі блоки:

- Навчання для департаменту збуту сільськогосподасрької техніки, що тривали з 10.01 по 15.01.2018 р.

- Навчання для менеджерів зі збуту запасних частин, що тривали з 14.01 по 19.01.2018 р.

- Навчання для сервісних інженерів, що тривали з 14.01 по 19.01.2018 р.

Програма навчань була цікавою, інформативною та дуже насиченою. Вона включала в себе як аудиторні заняття у спеціально обладнаному навчальному класі компанії, так і безпосередні огляди техніки на демонстраційному майданчику, спрямовані на розвиток практичних навиків та закріплення одержаних теоретичних знань.

Навчання менеджерів зі збуту техніки проводилося у розрізі окремих брендів та моделей. Тренінги проводили спеціалісти своєї справи: головний менеджер зі збуту -  Сергій Стречен, начальник відділу AGCO - Юрій Петренко, а також представники наших закордонних партнерів: директор Unia Group Міхал Стахлевський, представник заводу Agrisem Grzegorz Wolodzko, представник заводу "Kuhn" - Юрій Урда, представник заводу «Dominoni» - Сімон Раго, а також його власники – подружжя Доміноні з донькою.

Навчання менеджерів зі збуту запасних частин проводили начальник відділу запасних частин Віталій Яслинський, бренд-менеджери по самохідній та несамохідній техніці Іван Семенюк та Петро Стаднік, начальник відділу AGCO - Юрій Петренко, головний менеджер зі збуту -  Сергій Стречен та заступник генерального директора по післяпродажному обслуговуванню Валерій Дудар.

Окрім того для проведення навчань для менеджерів зі збуту запасних частин були запрошені представники компаній-партнерів – Total та Agrinol та бізнес-тренер Інна Банера, яка повела тренінг по секретах ефективних продажів.

Для підвищення якості роботи сервісної служби «Волинської фондової компанії» бізнес-тренер Інна Банера провела тренінг по роботі з клієнтами. Окрім того відбулися навчання по техніці в розрізі окремих брендів та груп техніки, а також навчання по продукту Total, Agrinol та Bezalin, яке провели представники даних заводів.

Загалом, навчання на «ВФК» пройшло у позитивній атмосфері професійного зростання, обміну досвідом та взаємовигідного партнерства, а наші працівники отримали нові знання, вдосконалили практичні навики та стали ще більш кваліфікованими, щоб якнайкраще могти задовольнити потреби аграріїв у якісній техніці, відмінному сервісі, оригінальних запасних частинах та професійному консультуванні.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина По-справжньому сніжна та морозна зима у Луцьку. ФОТО
Наступна новина 5 речей, які можуть зруйнувати стосунки з коханими
Останні новини
Схожі новини