У Нововолинську функціонує дванадцять «пунктів незламності»

У Нововолинську функціонує дванадцять «пунктів незламності»

7 грудня на комісії ТЕБ та НС у Нововолинську обговорили питання готовності енергосистеми до зими та до можливих відключень світла.

У місті наявні дванадцять «пунктів незламності», які відповідно до постанови Кабміну, будуть переведені в робочий режим у разі відсутності теплопостачання, електроенергії, водопостачання або у разі виникнення надзвичайних ситуацій, – пише Буг.

Щодо питання стабільності теплопостачання у місті, за умов виникнення блекаутів, комісія перевірила стан готовності та провела нараду з керівником. У разі тривалої відсутності водопостачання, розроблено алгоритм дій, зокрема, подача питної води та водовідведення погодинно.

Якщо ж теплопостачання, електроенергія та водопостачання буде відсутнє кілька діб, планують створити пункти у житлових кварталах міста, де мешканці зможуть зігрітись, зарядити телефон, тощо.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Судили 51-річного волинянина, який до смерті побив знайомого
Наступна новина Коли розпочнуться та скільки триватимуть зимові канікули для луцьких школярів
Останні новини
Схожі новини