У Нововолинську на дистанційне навчання переходять 5 шкіл

У Нововолинську на дистанційне навчання переходять 5 шкіл
Фото ілюстративне

У Нововолинську через велику кількість хворих на коронавірус на тиждень припиняють роботу 5 шкіл та один дитсадок.

Відповідне рішення винесла комісія з питань ТЕБ та НС, повідомляє Нововолинськ.com.ua.

За словами першого заступника міського голови, секретаря ради Андрія Сторонського, нині у школах велика кількість вчителів та дітей відсутні, і в багатьох із них підтверджений Covid-19.

«Ситуація із коронавірусом різко погіршилася в усій країні. У Нововолинську за останню добу виявили 18 нових випадків. Ми щодня реєструємо близько 20 нових хворих, і найбільше хворіють організовані колективи», – зазначив Сторонський.

Відтак до управління освіти з проханням переходу на дистанційне навчання звернулися керівники шкіл №3, 4, 5, 6, ліцею №8 та дитсадку №7 через велику кількість відсутніх працівників та дітей.

«Ситуація у закладах освіти досить серйозна. У деяких закладах хворіють понад 30% працівників. Половина з них уже отримали позитивні ПЛР-тести. Серед дітей захворюваність невисока. У двох закладах є учні, які мають підтверджений діагноз Covid-19», – зазначила начальниця управління освіти Ольга Лакиш.

Нагадаємо, за минулу добу на Волині коронавірус діагностували у 131 особи.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Призначили нового заступника голови Маневицької РДА. Знову з Луганська
Наступна новина Хто претендує на посаду голови Камінь-Каширської громади
Останні новини
Схожі новини